Koltuk Temizliği

Kanepenizi ve koltuklarınızı temiz tutmak ve yeni gibi görünmesi için ne kadar uğraşırsanız uğraşın zamanla kirli hale gelecektir. Kanepeniz veya koltuklarınız muhtemelen evinizde en yaygın kullanılan mobilya parçasıdır ve sonuç olarak her türlü kir ve lekeyi kendine çeker. Ama kanepeninizi veya koltuklarınızı çamaşır makinesine atamazsınız,  peki lekeleri nasıl çıkartacaksınız ? Diyarbakır Temizlik Şirketleri Kurumsal Firması Hijya Temizlik, kanepe ve diğer döşeme mobilyalarınızı derinlemesine temizlemek için her zaman siz değerli müşterilerimizin yanında. Şirketimiz Diyarbakır da 7 yıldan fazla bir süredir kanepe- koltuk temizliği alanında uzmanlaşmıştır. Kanepe- koltuk temizliği için  0532 640 86 78 numaralı telefonu arayın .

Hijya Temizlik Profesyonel Koltuk Temizliği

Profesyonel koltuk temizleme hizmetleri ile en sert lekeler bile döşemeden temizlenebilir. Diyarbakır Temizlik Şirketleri Kurumsal Firması Hijya Temizlik son 7 yıldır, kumaşa bağlı olarak Diyarbakır’da hem ıslak hem de kuru döşeme temizliğinde uzmanlaşmıştır. Düzenli temizlemeye ek olarak, zor lekeleri ve kirleri gidermek için ayrıntılı temizlik hizmetleri de sunuyoruz. Çocuğunuzun içeceğini kanepenize döktüğü zaman ya da evcil hayvanınız sevdiğiniz koltukta küçük bir hediye bıraktığı zaman, Diyarbakır Temizlik Şirketleri Kurumsal Firması Hijya Temizlik en kirli lekelerden kumaşa zarar vermeden kurtulma yeteneğine sahiptir.

Koltuk Temizleme İşlemimiz Nasıl Yapılır ?

  • İlk olarak, ultra yüksek güçlü vakumlar yüzeydeki kiri temizlemek için kullanılır
  • Ardından, sert lekeleri ön işlemden geçirmek için güvenli bir koltuk temizleme solüsyonu uygulanır.
  • Daha sonra, çözeltinin elyaf içinde derinlere ulaşmasını sağlamak ve içindeki lekeleri çıkarmak için sıcak su çekimi yapılır.
  • Tüm kir ve lekeler giderildikten sonra, döşeme yüksek güçlü ekstraksiyon makineleri kullanılarak durulanır, bu nedenle çabuk kururlar.
  • Sonuç, birkaç saat içinde tekrar kullanıma hazır, güzelce temizlenmiş bir kanepedir.

Profesyonel Koltuk Temizliği Neden Gerekli?

Koltuk veya Kanepe temizliği, genellikle bir profesyonel tarafından tamamlanması gereken özel bir temizlik türüdür. Bununla birlikte, özel bir temizlik türü olduğu için çoğu insan, işlerini yapmak için birini işe almadan önce bu konuda birçok soru soruyor. Farkında olmanız gereken döşemenizi temizlemeniz inanılmaz derecede önemlidir.  Koltuk ve kanepelerinizi düzenli olarak temizlemeyi ihmal etmek alerjilere, solunum problemlerine, astım, egzamaya ve çeşitli bakteri ve virüslerin yayılmasına neden olabilir. Ailenizin maruz kaldığı birçok hastalığın doğrudan döşemenizden kaynaklanması muhtemeldir.
Koltuk Temizliği hizmetine ihtiyacınız olursa 0532 640 86 78 telefon numarasını kullanarak bizi aramanız yeterli.

Yorumlar